NEDEN TEMA ANAOKULU?

Bugünün çocuklarını dünün yöntemleri ile eğitirsek, yarınlarından çalarız. John Dewey

Çünkü Tema’da, öğrencilerimizi, hayallerinin peşinden koşan, yaratıcılıkları ve merakları sınırlandırılmayan, akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve duygusal anlamda hayata hazır, entelektüel ve farklı bir bakış açısına sahip, empati yapabilen, gündelik hayat içinde ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilen, sevgi ile öğrenen, mutlu bireyler olarak yetiştiririz.

Okulumuzda çocuğu merkeze alan bir eğitim modeli ve okul eko sistemi yarattık. Bunun için çocukların okulun her alanında söz sahibi olmasını, ihtiyaçlarına öncelik verilmesini, özgür ve üretken hissedecekleri fiziki ortamları sağladık. Öğrencilerin akademik başarılarına önem verdiğimiz kadar sosyal duygusal öğrenme becerilerinin geliştirilmesine de önem verdik. Çünkü istiyoruz ki öğrencilerimiz 20 yıl sonra sorumluluk sahibi, yönetme becerisi olan, empati kurabilen bireyler olarak toplumda saygın bir yer edinsinler. Hem kültürel hem akademik hem de yabancı dil açısından birer dünya vatandaşı olduklarının bilinciyle büyüsünler.