EĞİTİM ORTAMI

FİZİKSEL YAPI

Kampüs içinde öğrencilerimiz, ilgi alanları doğrultusunda yeteneklerini geliştirebilecekleri pek çok aktiviteye yürüme mesafesi kadar yakınlar. At çifliği, kapalı tenis kortu, kapalı spor salonu, futbol sahası ve açık yüzme havuzu bunlardan bir kaçı…Beykent’te 5000 m2’lik geniş bir alana kurulu tek katlı yapılarımızda trafikten uzak, denize yakın, oksijeni bol, yaz-kış bahçe kullanımı olan güvenli bir kampüsümüzde eğitim öğretim vermekteyiz.

YEMEKHANE

Okulumuzda öğrencilerimize sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak 3 öğün yemek imkânı sağlamaktadır. Yemeklerimiz Sardunya Catring tarafından hazırlanarak öğrencilerimize sunulmaktadır.Yemek listeleri her ayın başında k12 sistemi üzerinden velilerimiz ile paylaşılmaktadır.

SERVİS

Tema Eğitim Kurumları okul servis yönetmeliği şartlarına sahip okul taşıtları ile deneyimli, güvenilir şoförler ve hostesler ile hizmet vermektedir. Servislerimizde araç telefonu ve her çocuk için emniyet kemerli bir koltuk bulunmaktadır.

GÜVENLİK

Tema Eğitim Kurumları kampüsüne giriş velilerimize özel manyetik kart ile sağlanır. Özel kamera sistemi görüntülemesi, bina içi ve dışında bulunan güvenlik kameraları ve alarm sistemleri ile sağlanır.

SAĞLIK VE HİJYEN

Öğrencilerimizin genel sağlık bilgileri öğretim yılı başında veli tarafından doldurulan formlar incelenir ve alerji durumları, sağlık bilgileri doğrultusunda destek olunur. Öğrencilerin acil rahatsızlıklarında ilk tedavisi okulumuzda yapılır gerekiyorsa ailenin önerdiği bir sağlık kurulusuna ya da kurumsal anlaşmalı hastanemizden hizmet alınır.