ANAOKULU

EĞİTİM MODELİMİZ

Anaokulu Eğitim Modelimiz

Okul öncesi, çocukların kişisel gelişimi için büyük öneme sahiptir. Öğrenmenin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların kazanıldığı ve zihinsel yeteneklerin hızlı bir biçimde gelişip şekillendiği bir dönemdir. Tema Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimizin gelişim alanları ve gereksinimlerini karşılayan, dinamik etkileşimi destekleyen ve bu alanları bir üst basamağa çıkarmayı hedefleyen eğitim anlayışımız ile her yaştan çocuğun anlayabileceği somutlaştırılmış materyaller ve yöntemler kullanarak gelişime yönelik bir eğitim modeli sunuyoruz.

Anaokulu Eğitim Modelimiz

Tema Anaokulu Büyükçekmece- Beykent

Tema Eğitim Kurumları Anaokulu bölümünde 3 – 4 ve 5 yaş seviyesinde çocuklarımıza eğitim verilmektedir.

Anaokulumuz Büyükçekmece ilçesinde tek katlı bir bina içinde eğitime devam etmektedir. Toplam kapalı alanımız….. metrekaredir.

Tek kat üzerine kurulu anaokulumuzun iki bahçesi mevcuttur. Öğrencilerimiz  , farklı çeşitlerde ağaçların yer aldığı, mevsimine göre sebze ekimi yaptıkları  ….. m2 bahçemizde doğayla iç içe eğitim  almaktadır.

Anaokulu sınıflarımız, çocukların bedensel, zihinsel, sosyal-duygusal ve dil gelişimlerini destekleyecek materyal ve alana sahiptir.

Tema Anaokulu olarak hedefimiz, özgüveni yüksek, sorgulayan, yaratıcı, eleştirel düşünen, empati kurabilen, özgür, hoşgörü sahibi, sorumluluklarının bilincinde, kendini ve başkalarının haklarına saygılı, iş birliğine açık, entelektüel, farklı bakış bakış açısına sahip, yeniliklere açık ve uyumlu, bilimsel düşünebilen, çevreye tüm canlılara duyarlı, evrensel değer ve kültürüne sahip çıkan ‘’ Mutlu Çocuklar’’ yetiştirmektir.

Büyükçekmece Tema Anaokulunda farklı eğitim ve yöntemlerden yararlanarak hazırlanan özgün bir program uygulanmaktadır.

Anaokulumuzda Montessori, Gems, Scamper ve sorgulamaya dayalı eğitim modelleri kullanılarak  oluşturulan, birbirini tamamlayan bir program uygulanmaktadır. Türkçe program, branş dersleri, günlük yaşam becerileri, atölye çalışmaları ile desteklenmektedir. Yarım gün  İngilizce programımız ve ikinci yabancı dil İspanyolca ile çocuklarımızın anaokulu seviyesinde farklı bir dille tanışmasına olanak verilir. Alanında uzman olan öğretmenler liderliğinde branş dersleri, kulüp dersleri , atölye çalışmaları ile çocuklarımız anaokulu seviyesinde farklı alanlarda çalışma olanağına sahip olur.

Büyükçekmece ilçesinde yer alan Tema Eğitim Kurumları Anaokulu hakkında detaylı bilgiye …….. web sitesinden ulaşabilirsiniz.

BİLGİ ALIN